huibers electra
Huibers Electra B.V.
Electra omvat een breed vakgebied. Huibers Elektrotechnisch ontzorgt particulier en bedrijf in vele facetten op het gebied van Electra.
Meer informatie
Zonne-energie
Als u uw dak wilt voorzien van zonnepanelen dan bent u vast op zoek naar een betrouwbare partner. Kies daarom voor Huibers Electra
Klik Hier
Witgoed
U bent toe aan een nieuwe wasmachine, koelkast of vaatwasser? Kom dan langs en maak een keuze uit vele modellen.
Meer informatie
Previous
Next
Huibers Electra

De services van Huibers Electra

Industriele automatisering

Om ons heen zien we dat bedrijven en instellingen volop automatiseren om processen zo eenvoudig en snel mogelijk te laten verlopen. In de wereld van techniek heet deze ontwikkeling industriële automatisering. Met behulp van machines en software worden processen en productie geoptimaliseerd.

Technisch beheer

U bent als ondernemer verantwoordelijk voor de continuïteit van uw onderneming, ook op gebied van elektrische installatie en machinepark. Electra is echter een breed onderwerp waarin vele specialismen samenkomen. Het geheel is omschreven in de NEN3140 norm.

Warmtepomp techniek

Duurzaam verwarmen met de modernste warmtepomp techniek? Neem contact op met Huibers Electra en we helpen u graag verder

Domotica

Huizen worden steeds slimmer dankzij huisautomatisering, ook wel DOMOTICA genoemd. Met een scala aan technologieën creëert u een Smart Home waardoor u kunt steeds meer automatisch en eventueel op afstand kunt regelen.

Uw huis 2.0
Automatiseer uw woning met Busch Jaeger Free at Home
Klik Hier
Previous
Next
Verbouwen?
Bel 0318-513245
Nieuw bouwen?
Bel 0318-513245
Previous
Next

"

Elektrotechnisch installatie bureau

Huibers Electra

Huibers Electra kent een rijke historie en tradities. We bestaan immers 70 jaar. Een lange en rijke ervaring die een onmiskenbare invloed op de bedrijfsvoering. ‘Enerzijds zijn wij een fris, jong, dynamisch bedrijf, ingevoerd in de meest moderne ontwikkelingen en technieken. Anderzijds speelt onze geschiedenis een belangrijke rol in alle aspecten van ons vakgebied. We beschikken over vakkennis die niemand zich zomaar eigen maakt. 

Het beheer en aanleg van een bedrijfszekere krachtstroominstallatie of u bent op zoek naar een betrouwbare partner voor een ontwerp of advies voor de bouw of verbouw van uw woning? Een deskundig advies en installatie van zonnepanelen of een onderhoud aan uw machinepark? Huibers Electra is breed georiënteerd en tegelijkertijd specialist. Door onze ervaring van 70 jaar hebben we een breed overzicht van wat er op de markt te koop is.

Over
zonne panelen

Zonnepanelen vormen een groeimarkt. Niet alleen omdat zowel particulier als bedrijf zelf energie wil opwekken, maar ook omdat de energiekosten blijven stijgen. Technisch en economisch gezien blijkt zonne-energie is nu voor iedereen aantrekkelijk.