Huibers reparatie service

Reparatie service

Witgoed reparatie nodig?

Ook na vele jaren trouwe dienst kan het zich lonen om een wasmachine, wasdroger of inbouw-vaatwasser van MIELE, SIEMENS of SAMSUNG te laten repareren met het oog op nog langer gebruiksplezier.
De gespecialiseerde servicetechnici van Huibers Elektrovakzaak uit Veenendaal staan in dat geval voor u klaar om de reparatie snel en adequaat uit te voeren.

Slider

Retail met ouderwetse dienstverlening
in een hypermodern jasje

On-line vind je allerlei productfoto's en specificaties, maar eigenlijk wil je het liefste zien hoe je nieuwe apparaat eruit in het echt uitziet. Dat is natuurlijk moeilijk on-line te beoordelen, want hoe beoordeel je de beeldkwaliteit van je nieuwe TV zonder deze gezien te hebben.
We horen het dagelijks terug van onze klanten: 'jullie geven adviezen en vertellen over verborgen mogelijkheden en functies die on-line lastig te vinden zijn.'

Veilig aansluiten
Naast het voordeel van vakkennis en deskundige begeleiding biedt Huibers Elektrovakzaak tevens aanvullende diensten. 'Niet alleen brengen we de apparaten bij de klant thuis, we kunnen deze ook professioneel en vooral veilig aansluiten.'

Virtueel winkelen
Met de zogenaamde ‘Virtual Shelf’ biedt Huibers Elektrovakzaak u altijd een optimale oplossing. Maak op ons touchscherm in de winkel samen met onze adviseurs een keuze uit o.a. 116 inductie kookplaten, 167 wasmachines, 197 televisies en nog veel meer A merk apparatuur.

Graag tot ziens!

Huibers Elektrovakzaak thuis advies

Slider
Slider
Slider
Slider